Címlap Műköröm kedvcsináló Szép lábkörmök
Szép lábkörmök
LábkörömLábunk körmeinek szépsége is rendkívül fontos. Nyáron a strandon is feltűnést kell keltenünk szépséges lábainkkal. A lábak körmeit nem kell feltétlenül hosszabbítanunk a műköröm anyagokkal, elegendő lehet a felületükön dolgozni. Körülbelül egy éve jött ki egy olyan műköröm zselé (amit egyébként kéz körmeire is használhatunk, ha nem akarunk hosszabbítani), ami a köröm felületén vékony rétegben, szinte láthatatlanul erősíti a saját körmöt és annak szép felületet biztosít, és lehetőséget nyújt arra, hogy színes zselével tartósan díszítsünk rá.
Ezek az úgynevezett leoldható (Easy Off) új körömerősítő zselék azért is különlegesek, mert eltávolításukkor nem lereszelni kell őket (amivel esetleg megsérthetnénk a saját körmöt), hanem egy oldószerben leoldhatjuk azokat. Láb díszítésAzért fontos ennek a nagyon új zselének a felfedezése, mert eddig minden alapanyag felvált a vékony saját körmökről, amikor hosszabbítás nélkül vékonyan kerültek rá. Ez az anyag képes megmaradni a körmön, ápolva, szépítve, óvva azt. Tehát kérjünk a lábkörmeinkre leoldható (Easy Off) zselés körömerősítést, kérjünk rá szép francia vég mintázatot akár fehér, akár színes zselékkel.

Idén áprilisban jelent meg a leoldható zselék színes változata, amivel lakkozáshoz hasonlóan francia lábkörmöket készíthetünk, ám zseléből, ami a lakkozásnál tízszer tovább tart. Érdemes a láb körmeit a műkörömhöz hasonlóan finoman feldíszíteni, itt se használjunk lakkot, hanem inkább színes leoldható zseléket, akril festékeket, esetleg hagyományos színes zseléket. Lehet tenni strassz követ, illetve néhány egyéb a műkörömnél is alkalmazott finom kiegészítő díszt.

Ápolt lábakon sokkal magabiztosabban sétálhatsz a strandon.
 

Szavazások

Mit tartasz a legfontosabbnak a műkörmös kiválasztásánál?