Címlap Körmös anyagok
Körmös anyagok

Műköröm webáruház

Webáruházunkban 6 világmárka professzionális műkörmös alapanyagait találod meg műkörmös árakon, közvetlen az országos márkakereskedőtől. Crystal Nails, IBD, EzFlow, Gena, P-shine, Elite Cosmetix.

 

Rendelés feladása nélkül is tájékozódhatsz a termékekről. Ebben az esetben adataid megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthatsz termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha mégis vásárolnál elég utólag regisztrálnod, bejelentkezned.

 

A termékek megtalálását egy többszintű menüstruktúra segíti. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz. Itt választhatsz a termékek közül, és eljuthatsz a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatod az árat, illetve be is teheted a kosaradba a terméket.

 

A KERESÉS funkció a vásárlást, illetve a kiválasztást segíti, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.

 

Kellemes vásárlást, jó böngészést kíván az Elite Cosmetix - Crystal Nails csapat.

 

Műköröm alapanyagok
Műköröm zselé
Műköröm porcelán por
Körömápoló
Körömlakk
Akril festék

Műköröm kellékek
Műköröm sablon
Műköröm tip
UV lámpa
Körömreszelő
Ecsetek
Műköröm csiszológép
Paraffin gép
Műkörmös asztal
Műkörmös táska

 

Angol webáruház: Nail shop

 

Szavazások

Mit tartasz a legfontosabbnak a műkörmös kiválasztásánál?