Címlap A Körömszalon Program
A Körömszalon program

2012-TŐL MÉG TÖBB TÁMOGATÁSSAL

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails ezzel a Körömszalon Programmal szeretné honorálni
a továbbképzésein, rendezvényein karbantartott szakértelmet és a márkahűséget.

Amit nyújtunk:

1. A www.mukorom.hu oldalt a Google keresője a “műköröm” és “műkörmös” szavakra az első helyen hozza! Aki műkörmöst keres, biztosan ide talál. NAPONTA RENGETEGEN KERESNEK MŰKÖRMÖST A MUKOROM.HU-N. Az Elite Körmös referenciaszalonoknak külön, kiemelt helyet biztosítunk a honlapon, ami egy nagyon értékes reklám. (A mukorom.hu látogatottsága napi 5-7.000 fő, melynek kb. 40%-a új látogató, és egy látogató átlagban 16 oldalt néz meg a honlapon). Saját honlapot is szerkeszthetsz a kormosszalon.hu kiemelt felületén.

2. ÚJ! A Crystal Phone okostelefon fejlesztésének programjának köszönhetően szalonodat az okostelefont használó, műkörmöst kereső nők egy pillanat alatt megtalálják! A program használatáról a nők a televízióból is értesülnek majd!
3. Üzleted bejáratára igényes "Elite – Crystal Nails Referencia Szalon // a Crystal Nails csúcsminőségű alapanyagaival" táblát vagy öntapadós matricát adunk.
4. Elite Körömszalonná váláskor 4 nagyméretű posztert kapsz ajándékba.
5. 50 hűségpontot adunk ajándékba, melyet a feltételek teljesülése esetén félévente újra megkapsz, azaz évente 100 hűségpontot - ami 300.000 ft vásárlásnak felel meg!
6. Támogatásként reklámozzuk a lakosság (a leendő és meglévő vendégeid) felé a Crystal Nails-t (TV, média, magazinok, internet), hogy presztizs legyen egy képzett körmös Elite Szalonjában a fejlesztések élvonalába tartozó Crystal Nails-szel készült körmöket kapni.
7. ÚJ!!! Az alábbi továbbképzéseket a Körömszalon Programba szerződött szalonok 1 dolgozója évente egy alkalommal féláron végezheti el (tanfolyami részleteket ld a KÉPZÉSEK fejezetben): Bármely egész napos továbbképzést, kivéve: OKJ képzések, Körmös diploma, LuxLash, Versenyfelkészítők, Szakoktatói képzések!

Amit kérünk:

1. Minőségi szolgáltatást a vendégek felé – tartós műkörmöket, kedves kiszolgálást (ezt kapcsolattartó területi képviselőnk, ill. a vendégek esetleges visszajelzései alapján kísérjük figyelemmel)
2. Trendiséget – a továbbképzéseinken való részvétellel: referencia szalonná váláskor két tucat meglévő továbbképzésünk közül legalább 5-ön való részvétel igazolásával (a programba belépés időpontjában elég 2 elvégzett képzés igazolása, ha további 3-ra elő vagy jegyezve és az előleget is befizetted rájuk), a jövőben induló képzéseink közül pedig félévente legalább egy egész napos képzésen való részvétel. (A Körömtáborban való részvétel (min. technikusi szinten) megfeleltethető 4 továbbképzésnek.
3. Legalább 90 %-ban csak Crystal Nails, IBD vagy EzFlow műköröm alapanyagok (zselék, porcelánok) használata, félévente legalább néhány új trendszín beszerzése, minimum 50%-ban professzionális eszközeink (sablon, ecsetek) használata (területi képviselő tudja igazolni).
4. Kéthavonta legalább egy általad készített, friss műköröm fotó feltöltése a www.mukorom.hu weboldalra.

Regisztráció a programba
 

Szavazások

Mit tartasz a legfontosabbnak a műkörmös kiválasztásánál?
 

Körömszalonok (részlet)

Sipőcz Nikolett
Kiss Adrienn
Csuri Kinga
Meznyik-Németh Andrea
Ódor Gabriella
Szabó Renáta
Hudák Nikolett
Kardosné Biczók Hajnalka
Sikari Edina
Stuben Szabina Romina
Giczi Zsófia
Rózsa Tünde
Sándor Renáta
Haller Henriett
Abonyi Anett
Dobó Nikolett
Gálné Várhegyi Éva
Juhász Erika
Adri Nails
Dezső Eszter
Mándy Tímea
Kozák Lívia
Tóth Edit
Dénes Kitti
Molnár-Szabó Beáta