Címlap Műköröm divat A 2009 év szín- és műköröm divatja
A 2009 év szín- és műköröm divatja

műköröm TIP nyár A Pantone nemzetközi szervezet minden évben meghatározza a következő szezon vezető színeinek ajánlását. A nagy divatházak ezeknek az ajánlott színeknek a felhasználásával alakítják ki új kollekcióikat. Az idei tavaszra-nyárra az alábbi 10 élénk, életteli, kifinomult új színeket javasolják:

pantoneA divatszínek évszakról évszakra változnak.

A tavaly oly népszerű kék és lila idén tavasszal-nyáron is vezető színek maradnak, de finomításon mentek keresztül és világosabb, vidámabb tónusban kerülnek előtérbe.
Az évszaknak megfelelően hódítanak még a virágok, nyalókák, fagylaltok, pasztellek is. Sárga, narancssárga, fuchsia, türkiz.

A Crystal Nails új tavasz-nyári színes zseléi és porcelánjai a fenti színajánlások figyelembe vételével lettek kifejlesztve. Ráadásként a Crystal Nails hozzá tudott tenni a divatszínekhez egy további játék-lehetőséget is: 6 különböző felületi hatás (higany, pezsgő, foszforeszkáló, Brilliant, pasztell és dekor hatás) közül választhatsz. A színek használatában légy merész, trendi.

műköröm TIP tavasz műköröm TIP nyár


műköröm TIP őszAz ősz hangulatában a mélyebb, bronzos tónusok hódítanak 2009-ben.
A lényeg hogy fénylő és vadító körmöket fessünk:

– a népszerű brill aranyat bombázzuk meg egy kis sárgával
– a dögös vörösből készítsünk drámai, izzó körmöket
– menjünk el a sö­tétebb árnyalatok felé

TIP télTélen a feketét dobjuk fel ezüstös, fényes, grafitos színekkel. Használd a Brilliant gyöngyház színeket és a klasszikus fehéret is.

Bármely évszakról is legyen szó, az idén az alapszabály: ne fogd vissza magad, használd a színeket és a különböző hatásokat.

 

Szavazások

Mit tartasz a legfontosabbnak a műkörmös kiválasztásánál?